babagan kita company_intr_hd_ico

LHxmart
Fokus karo Layanan Mobil

Shenzhen LH Xmart Technology Co., Ltd. didegaké ing taun 2009, kita mesthi fokus ing produk elektronik otomotif teknologi Tinggi lan Cerdas ing bidang riset independen lan inovasi teknologi, kita khusus kanggo DVD mobil umum, pamuter GPS multimedia mobil android kanggo mobil mewah: kayata BMW, BENZ, AUDI.

companypic2

Pilih kita

LH Xmart.we dununge ing distrik Baoan ing Shenzhen China, wis berkembang dadi R&D, produksi, penjualan lan layanan ing salah sawijining perusahaan teknologi tinggi modern, sauntara produke wis diekspor menyang Eropa kulon, tengah Asia sisih wétan, kidul-wétan, pasar Amerika Utara, saiki saya akeh ngembangake negara lan wilayah liyane, produk wis entuk reputasi apik saka kabeh pelanggan.

  • baoxiu1

    Layanan: garansi kanggo produk yaiku penggantian 3 motes, jaminan 1 lan setengah taun, kabeh umur kanggo didandani tanpa gratis.

  • value

    Nilai inti: sukses pelanggan, serius lan tanggung jawab, kejujuran lan disiplin dhiri, kerja keras lan makarya, kerja sama menang.

  • zongzhi

    Tujuane: ketat, profesional, rajin kerja, lan pragmatik.

product_pic

KUNJUNG PELANGGAN Warta